Om oss

Innlandet Takstforretning AS ble etablert 
i 2022

Vi er lokalisert i Brumunddal og utfører tilstandsanalyse og verditaksering av boliger i hele Innlandet. Vårt naturlige nedslagsfelt er Mjøsregionen med fokus på Ringsaker, Hamar, Stange og Løten.

Firmaet drives av Takstingeniør Tom Inge Jahnsen, utdannet fagskoleingeniør og byggmester.

Med over 20 års erfaring i byggebransjen leverer Innlandet Takstforretning AS grundige rapporter.

Vi har som mål å levere kvalitetsarbeid til avtalt tid. Det vil si at vi legger stor vekt på riktig kvalitet og faglig dyktighet, både under befaring og i rapportene vi utarbeider. Vi besvarer takstforespørsler så raskt som mulig, møter presist til avtalte befaringer og leverer til avtalt tid.

Frittstående og uavhenging

Takstmannen skal være uavhengig og nøytral, og ikke ha noen bindinger til andre aktører i eiendomsbransjen.

Vi er medlem av Norsk takst

Norsk takst er bransjeorganisasjonen for landets bygningssakkyndige og takstforetak, med om lag 1400 sertifiserte medlemmer fordelt på omtrent 1000 bedrifter.

Det stilles høye krav til utdanning, sertifisering og yrkesetikk. Norsk takst er opptatt av at boligomsetningen skal være trygg, og legger vekt på å opptre uavhengig av andre bransjeaktører. Bygningssakkyndige fakturerer sine tjenester uten hensyn til hvilken pris som skal oppnås, og skal heller ikke på annen måte ha noen egeninteresse knyttet til handelen.

Takstmenn tilsluttet Norsk takst er vant til å omgås fortrolige opplysninger, og du kan være trygg på  at informasjonen ikke tilflyter uvedkommende. Alle takstmenn i Norsk takst har taushetsplikt, og i henhold til takstmannens instruks kan rapporter ikke leveres til andre enn oppdragsgiver. 

© Innlandet Takstforretning
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram